• Cube Sauna

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Wellness Cube sauna – binnenkort leverbaar

  Op zoek naar een echte eyecatcher in de tuin? Deze super elegante Cube sauna gemaakt van thermowood is een streling voor het oog en van een super kwaliteit. Vanaf februari 2024 hebben wij een ruim assortiment aan luxe Round Cube en Cube sauna’s van hoge kwaliteit. Vindt de sauna die bij u past in onze showroom in Wuustwezel. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste model voor uw tuin.

  De Round Cube & Cube sauna’s zijn leverbaar vanaf februari 2024

  Round Cube sauna met HUUM kachel

  HUUM is een van de grootste fabrikanten van designkachels ter wereld. Hun producten voldoen aan hoge normen en zijn erkend met de internationale product design award RedDot. De ervaring met het gebruik van HUUM saunakachels en -controllers gaat verder dan alleen het huidige moment, omdat ze in Estland worden gebouwd met een diep respect voor de lokale saunatradities die van generatie op generatie zijn doorgegeven. HUUM streeft ernaar duurzame en mooi vormgegeven saunakachels te creëren die jarenlang een zachte en gezonde stoomervaring bieden.

  Bekijk ons volledige aanbod

  Round Cube Sauna

  Round Cube sauna: bijzonder design

  In onze Round Cube sauna draait alles om het bieden van de beste ervaring. We gebruiken hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan elk detail, van de stijlvolle deurklinken tot de comfortabele vloersteunen. Al deze premium details zorgen samen voor een hoogwaardige en comfortabele sauna-ervaring.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Cube sauna: strak design met groot raam

  Kiest u liever voor strakke lijnen? Dan is de Cube Sauna een fantastische keuze. Het strakke design is voorzien van een groot raam zodat u een onbelemmerd uitzicht heeft over uw tuin. Natuurlijk is het geheel tot in de puntjes afgewerkt in hoge kwaliteit.

  Kom langs in de showroom van Lux Spas

  Klinkt zo’n Cube sauna als echt iets voor u? Kom dan langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel! Wij zijn van 11:00 tot 17:00 uur geopend op woensdag tot en met zaterdag. Op zondag werken wij enkel op afspraak.

  Telefonisch zijn we bereikbaar via (+32)(0)3 636 49 21 of stuur een mail naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Cube Sauna met groot raam

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie