• Antwerpen

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Uw eigen spa / bubbelbad, zwemspa of sauna kopen in Antwerpen

  Een sauna kopen in Antwerpen: zo haal je dat heerlijke luxe gevoel gewoon in uw eigen tuin. Met een spa / bubbelbad, sauna of zwemspa van Lux Spas in uw tuin kan het gewoon! Breng eens een bezoek aan de showroom van Lux Spas in Wuustwezel. Hier vindt u ons groot aanbod aan wellness spa / bubbelbad’s, gewone sauna’s, barrel sauna’s en zwemspa’s die we bij u in Antwerpen kunnen plaatsen. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

  Lux Spas: de leverancier van wellness

  Al meer dan 25 jaar lang is Lux Spas de specialist op het gebied van wellness in Antwerpen en de omgeving. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van een prachtige spa / bubbelbad, barrel sauna, gewone sauna of zwemspa. Wij verzorgen het hele proces van a tot z. Heeft u in onze showroom de gewenste sauna, zwemspa of spa / bubbelbad voor uw tuin in Antwerpen gevonden? Dan kunt u hem bij ons kopen. Wij leveren hem vervolgens bij u thuis, en verzorgen de gehele montage. Ook voor eventuele nazorg kunt u op ons rekenen. Natuurlijk bieden we ook garantie: 2 jaar op de werkzaamheden die we uitvoeren, en 5 jaar op de kuip. Redenen genoeg dus om uw wellness sauna, zwemspa, spa / bubbelbad of barrel sauna in Antwerpen te kopen bij Lux Spas.

  spa/bubbelbad voor buiten kopen? Daarvoor ga je naar Lux Spas Wuustwezel

  Tot rust komen in uw eigen spa / bubbelbad

  Heerlijk relaxen in uw eigen spa / bubbelbad in Antwerpen. Voor veel mensen is het een droom. Geldt dat ook voor u? Lux Spas helpt u deze droom werkelijkheid te maken. In onze showroom vindt u de luxe wellness spa / bubbelbad’s van het merk Wellis. Zij hebben 4 lijnen aan spa / bubbelbad’s, elk met hun eigen specificaties. Ze variëren van klassiek tot modern, en de verschillende lijnen geeft ons de mogelijkheid om een spa / bubbelbad voor elke prijsklasse aan te bieden. Welk model spa / bubbelbad is perfect geschikt voor u in Antwerpen? Kom langs in onze showroom en ontdek het zelf! Wij geven u graag professioneel advies.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Sauna kopen voor binnen of buiten

  Wilt u toch liever genieten in uw eigen sauna in Antwerpen? Ook dan kunt u natuurlijk bij Lux Spas terecht. Wij leveren luxe sauna’s van het toonaangevende merk Infralux. In onze showroom vindt u de mooie Vista-lijn van dit merk. Kiest u voor een Infralux sauna in Antwerpen, dan kunt u die zowel binnen als buiten laten plaatsen. Waar u ook voor kiest, de wellness sauna hoeft u zeker niet ergens te verstoppen. De sauna van Infralux mag namelijk gezien worden! Elke sauna uit de Vista-lijn heeft een mooi, strak design met een volledig glas-front en indirecte led-verlichting. Hierdoor is de sauna een ware eyecatcher. Infralux combineert carbon- en fullspectrum stralers in de cabine. Dit maakt uw nieuwe sauna in Antwerpen geschikt voor elk type gebruiker. Overige kenmerken van de sauna zijn:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rood cederhout

  Barrel sauna kopen in Antwerpen

  Bent u op zoek naar die echte klassieke Finse buitensauna? Laat dan een barrel sauna in Antwerpen plaatsen! Deze traditionele sauna heeft de vorm van een ton. Bij Lux Spas kunt u terecht voor verschillende soorten barrel sauna’s. Niet alleen verschillen die in grootte (van ruimte voor 2 tot 6 personen), maar ook in de manier waarop ze verwarmd worden. U kunt ervoor kiezen om uw nieuwe barrel sauna in Antwerpen traditioneel te verwarmen of met infraroodstralers. Een traditionele verwarming gaat met een elektrische kachel of met een houtgestookte kachel met schouw. Wanneer u kiest voor een barrel sauna met infraroodstralers, heeft u ook nog verschillende opties. Zo is het mogelijk om de barrel sauna uit te rusten met carbon- of fullspectrum stralers. Het is zelfs mogelijk om de twee opties te combineren in uw wellness barrel sauna. Kom langs in de showroom en ontdek wat de mogelijkheden voor bij u in Antwerpen zijn!

  Luxe zwemspa in eigen tuin

  Bij Lux Spas kunt u ook terecht wanneer u op zoek bent naar een luxe zwemspa in Antwerpen. De zwemspa is een combinatie van een zwembad en een spa / bubbelbad. U heeft dus de mogelijkheid om er heerlijk in te ontspannen en tot rust te komen, maar met een wellness zwemspa in Antwerpen kunt u ook aan uw conditie werken. De voordelen van een zwemspa tegenover een zwembad zijn onder andere:

  • Vaak is een zwemspa compacter dan een zwembad.
  • De isolatie van een zwemspa is hoger dan die van een zwembad, wat betekent dat er minder warmte verloren gaat. Hierdoor kunt u het hele jaar door zwemmen zonder dat de kosten torenhoog oplopen.
  • De W-Power turbine zorgt voor een stille en zuinige zwemervaring voor zwemmers op elk niveau. Hij is regelbaar van 50 tot en met 150 m3/u.
  • Een Wellis zwemspa is sterk opgebouwd met alle technische delen hogerop geïnstalleerd. Hierdoor kan service nooit een probleem zijn.
  • U heeft de mogelijkheid om een wellness zwemspa te kopen met hydro-massage.

  Kom langs in de showroom in Wuustwezel

  Wilt u een zwemspa, spa/bubbelbad of sauna kopen in Antwerpen? Kom dan  langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel! Wij zijn van 11:00 tot 17:00 uur geopend op:

  • Woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag enkel op afspraak

  U heeft ook de mogelijkheid om een andere keer langs te komen wanneer u het uitkomt. Neem dan vooraf wel even contact met ons op. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar (+32)(0)3 636 49 21 of door een mail te sturen naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie