• Barrel sauna

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Wellness barrel sauna kopen

  Wilt u een barrel sauna kopen? Dan bent u bij Lux Spas aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan barrel sauna’s van hoge kwaliteit. Vindt de barrel sauna die bij u past in onze showroom in Wuustwezel. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste model voor uw tuin.

  Bekijk onze webshop of neem contact op

  Service en kwaliteit van Lux Spas

  Kiest u ervoor om uw wellness barrel sauna te kopen bij Lux Spas? Dan kiest u voor kwaliteit! Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar specialist in wellness. We leveren spa / bubbelbad’s, binnen- en buitensauna’s, zwemspa’s en natuurlijk barrel sauna’s! We verzorgen alles voor u van a tot z. U komt langs in onze showroom in Wuustwezel, waar u de verschillende modellen ziet en de barrel sauna kunt kopen die aan al uw wensen voldoet. Wij leveren hem vervolgens bij u thuis. Ook verzorgen we de montage en kunt u de eventuele nazorg aan ons overlaten. Op de werkzaamheden die we verrichten geven we 2 jaar garantie. U geniet straks heerlijk in uw eigen wellness barrel sauna!

  Bekijk het aanbod

  Barrel sauna: traditionele Finse buitensauna

  De barrel sauna is de traditionele Finse buitensauna. Hij heeft de vorm van een ton. Bij Lux Spas kunt u verschillende modellen barrel sauna kopen. Die bieden plaats aan 2 tot 6 personen. De barrel sauna is altijd vervaardigd uit mooie houtsoorten van hoge kwaliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld barrel sauna’s van rode ceder en thermowood. Deze houtsoorten hebben een hoge duurzaamheidsklasse. Hierdoor hoeven ze niet behandeld te worden. De luxe wellness barrel sauna ziet er dus niet alleen prachtig uit, maar is ook makkelijk in het onderhoud. Door de duurzaamheid en eenvoudige behandeling kan de barrel sauna in weer en wind buiten blijven staan.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Traditioneel verwarmen of infraroodstralers

  Bij Lux Spas kunt u terecht voor een luxe barrel sauna die traditioneel verwarmd wordt, maar we bieden nu ook de mogelijkheid om een barrel sauna te kopen die door infraroodstralers wordt verwarmd. De traditionele verwarming gaat met een elektrische kachel of met een houtgestookte kachel met schouw. Kiest u voor een barrel sauna met infraroodstralers, dan kunt u kiezen uit de mogelijkheden voor carbon- of fullspectrum stralers. Ook kunt u de twee opties combineren in uw wellness barrels sauna. De traditionele sauna wordt met een kachel uitgerust van het merk Harvia. Hierin bieden we veel keuze, zodat u een barrel sauna krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. De unieke vorm van de barrel sauna maakt dat hij zeer snel opwarmt. Binnen een half uur is hij al volledig opgewarmd, ook met een traditionele kachel! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of kom langs in onze showroom in Wuustwezel.

  Barrel

  Kom langs in de showroom van Lux Spas

  Klinkt zo’n barrel sauna als echt iets voor u? Kom dan langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel! Wij zijn van 11:00 tot 17:00 uur geopend op:

  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • elke eerste zondag van de maand

  U kunt ook op een andere dag of tijdstip langskomen. We vragen u wel om vooraf even contact op te nemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook telefonisch zijn we bereikbaar via (+32)(0)3 636 49 21 of stuur een mail naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie