• Spa / bubbelbad kopen

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Zwemspa, spa / bubbelbad of sauna

  Wellness: bij Lux Spas bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij gaan aan de slag met het plaatsen van een luxe spa / bubbelbad, zwemspa of sauna bij u thuis. In onze showroom in Wuustwezel vindt u ons grote aanbod. Wie weet geniet u binnenkort ook van uw eigen zwemspa, (barrel) sauna of spa / bubbelbad.

  Lux Spas: complete service

  Lux Spas is het adres voor uw nieuwe luxe wellness spa / bubbelbad. Wij leveren topkwaliteit wellness producten. Wilt u een spa / bubbelbad in uw tuin plaatsen? Dan regelen we alles van a tot z. In de showroom kunt u uw nieuwe spa / bubbelbad kopen en heeft u keuze uit een groot assortiment. Vervolgens leveren we de spa / bubbelbad, en zorgen we voor de montage. Eventuele nazorg wordt ook door ons geregeld. Op de wellness spa / bubbelbad krijgt u bovendien garantie: 2 jaar op de werkzaamheden die we uitvoeren, en 5 jaar op de kuip zelf. Wilt u een spa / bubbelbad kopen? Breng dan dus zeker een bezoek aan de showroom van Lux Spas in Wuustwezel.

  Bekijk het aanbod

  Luxe spa / bubbelbad kopen van Wellis

  Wanneer u kiest om een luxe spa / bubbelbad te kopen bij Lux Spas, kiest u voor het toonaangevende merk Wellis. Wellis heeft verschillende lijnen spa / bubbelbad’s: voor elke stijl en voor elk budget. Zo vindt u gegarandeerd een spa / bubbelbad die aan uw wensen voldoet. De MyLine is het Europese antwoord op het Chinese aanbod aan spa’s: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. De prijzen worden laag gehouden omdat het gaat om standaard modellen spa / bubbelbad, en geen maatwerk. CityLine spa / bubbelbad’s zijn echte blikvangers door het strak design, tijdloze kleuren en de nieuwste technologische snufjes. Wellis PeakLine is de hoogste lijn op het gebied van spa / bubbelbad’s. Wilt u een spa / bubbelbad kopen waarbij op elk klein detail gelet is? Dan kiest u voor een wellness spa / bubbelbad van de PeakLine reeks. Voor het complete aanbod aan spa / bubbelbaden heten we u van harte welkom in de showroom. Ontdek hier welk model spa / bubbelbad perfect is voor uw tuin.

  Duurzame materialen en het minimale energieverbruik van uw spa

  Wij bij Lux-spas werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit, vervaardigd uit de de beste en duurzame materialen. Met de kwaliteit van de spa doelen we op verschillende niet uit het oog te veliezen aspecten.
  Als u een spa koopt wilt u daar voor een lange tijd van genieten zonder een hoge energiefactuur te ontvangen. Daarom zorgen wij voor een optimale isolatie rondom de hele spa en werken wij enkel en alleen met de meest zuinige (en stille!) pompen. Met topmerken Gecko en Balboa als partner voor al onze elektronica mag u er zeker van zijn dat uw spa innovatief en uiterst gebruiksvriendelijk is.
  Daarnaast kan een spa er mooi uit zien langs de binnenkant, maar moet vooral de techniek daar achter zorgen dat uw whirlpool in de eerste plaats steeds klaar staat. Door het gebruik van hoogwaardige roterende jets en innovatieve systemen zorgt Lux-spas voor uw optimale ontspanning met een top massage in de juiste sfeer met uw favoriete muziek en nog zoveel meer!

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Voordelen van een spa / bubbelbad in uw tuin

  Waarom u er juist voor zou kiezen om een spa / bubbelbad in uw tuin te laten plaatsen? Wij zetten de voordelen op een rij:

  • U kunt ongestoord genieten wanneer u dat wilt en daarbij uw privacy behouden.
  • Een spa / bubbelbad in een kleine tuin is ook goed mogelijk. Lux Spas heeft een ruim aanbod modellen, van groot tot klein.
  • De spa / bubbelbad in de tuin staat decoratief en straalt klasse en stijl uit.
  • Relaxen in uw eigen spa / bubbelbad is perfect om even helemaal tot rust te komen.
  • Ontspannen in een spa / bubbelbad heeft een positief effect op uw gezondheid: het verlaagt de bloeddruk, kan pijn aan spieren en gewrichten verminderen, is goed voor uw huid en meer.

  Bezoek de showroom in Wuustwezel

  Genoeg redenen dus om een spa / bubbelbad te kopen bij Lux Spas! Kom langs in de showroom en ontdek welk model bij uw tuin past. Wij zijn van 11:00 tot 17:00 uur geopend op:

  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • elke eerste zondag van de maand

  Op een ander tijdstip kunt u ook langskomen, maar we vragen u dan wel vooraf een afspraak te maken via het contactformulier hier op de site, telefonisch via (+32)(0)3 636 49 21 of stuur een mail naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie