• Breda

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Zwemspa, sauna of spa / bubbelbad in Breda

  Wellness in Breda: met de hulp van Lux Spas komt u helemaal tot rust in uw eigen tuin! Wij installeren een prachtige wellness spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in Breda. In ons assortiment vindt u mooie modellen van toonaangevende merken. Kom eens langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel! Wij helpen u graag verder.

  Lux Spas: al ruim 25 jaar dé wellness expert

  Al ruim 25 jaar is Lux Spas de specialist op het gebied van wellness in Breda en de omgeving. Bij ons kunt u terecht voor een prachtige wellness spa / bubbelbad, barrel sauna, gewone sauna of zwemspa. Wij regelen alles van a tot z. Kom langs in onze showroom om ons assortiment te bekijken en kies de spa / bubbelbad, sauna of zwemspa voor in Breda die aan uw wensen voldoet. Wij zorgen vervolgens voor de levering en de montage. Wordt er nog nazorg vereist? Ook dan nemen wij dat voor onze rekening. We geven 2 jaar garantie op de werkzaamheden die we uitvoeren, en 5 jaar garantie op de kuip. Genoeg redenen dus om uw nieuwe sauna, spa / bubbelbad, barrel sauna of zwemspa in Breda bij Lux Spas te kopen.

  Tot rust komen in eigen spa / bubbelbad

  Heerlijk tot rust komen in uw eigen spa / bubbelbad in Breda. Klinkt dit echt als uw droom? Laat Lux Spas die droom werkelijkheid maken! Wij hebben een ruim assortiment van het luxe wellness spa / bubbelbad merk Wellis. We bieden 4 lijnen. Er is dus altijd een spa / bubbelbad die in Breda aan uw wensen voldoet: van klassiek tot modern, simpel tot hightech en natuurlijk in elke prijsklasse. Welke spa / bubbelbad is in Breda het meest geschikt voor u? Kom langs in de showroom en ontdek het zelf. U kunt hier ook rekenen op ons professioneel advies.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Sauna in Breda voor binnen of buiten

  Bent u op zoek naar een luxe sauna in Breda? Ook dan kunt u bij Lux Spas terecht! Wij bieden de wellness sauna’s van het toonaangevende merk Infralux. In ons assortiment vindt u de stijlvolle Vista-lijn. De sauna van Infralux kunt u in Breda zowel binnen als buiten laten plaatsen. Want een ding is zeker met deze sauna: hij mag gezien worden! De wellness sauna uit de Vista-lijn heeft een mooi strak design met een volledig glas-front en indirecte led-verlichting. Dit maakt van uw sauna in Breda een ware blikvanger. In de cabine worden carbon- en fullspectrum stralers gecombineerd. Dit maakt de sauna voor elke gebruiker geschikt. Andere kenmerken van de sauna zijn:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rood cederhout

  Traditionele barrel sauna

  Wilt u een echte traditionele sauna laten plaatsen? Kies dan voor een barrel sauna in Breda! Dit is de klassieke Finse buitensauna in de vorm van een ton. In het assortiment van Lux Spas vindt u verschillende modellen barrel sauna. Die variëren in grootte (van ruimte voor 2 tot 6 personen), maar ook in de manier waarop ze verwarmd worden. U kunt kiezen voor een barrel sauna in Breda die traditioneel verwarmd wordt. Dat gebeurt met een elektrische kachel of een houtgestookte kachel met schouw. Ook kunt u een wellness barrel sauna laten plaatsen die verwarmd wordt met infraroodstralers. Dit gebeurt door middel van carbon- of fullspectrum stralers. Ook een combinatie van carbon en fullspectrum is mogelijk voor uw barrel sauna in Breda. Wat de verschillen precies zijn, en welke optie het meest geschikt is voor u? Kom langs in de showroom, onze specialisten helpen u graag verder.

  Zwemspa in uw tuin in Breda

  Met een zwemspa in Breda in uw tuin komt u niet alleen heerlijk tot rust, maar kunt u ook aan uw conditie werken! De zwemspa is namelijk een combinatie van een zwembad en een spa / bubbelbad. Waarom u juist een wellness zwemspa in Breda kiest in plaats van een zwembad? Wij zetten de voordelen van een zwemspa tegenover een zwembad op een rij:

  • De zwemspa is vaak compacter dan een zwembad.
  • De isolatie van een zwemspa is hoger dan die van een zwembad. Hierdoor gaat minder warmte verloren en kunt u het hele jaar door zwemmen zonder dat de kosten torenhoog oplopen.
  • De W-Power turbine zorgt voor een stille en zuinige zwemervaring voor zwemmers op elk niveau. Hij is regelbaar van 50 tot en met 150 m3/u.
  • Een Wellis zwemspa is sterk opgebouwd met alle technische delen hogerop geïnstalleerd. Hierdoor kan service nooit een probleem zijn.
  • U heeft de mogelijkheid om een wellness zwemspa in Breda te kopen met hydro-massage.

  Kom langs in de showroom van Lux Spas

  Wilt u een spa / bubbelbad, sauna, barrel sauna of zwemspa in Breda laten plaatsen? Dan komt u dus langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel! Wij zijn van 11:00 tot 17:00 uur geopend op:

  • Woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag enkel op afspraak

  Wilt u op een andere dag of een andere tijd langskomen? Geen probleem! Neem dan vooraf wel even contact met ons op voor een afspraak via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar (+32)(0)3 636 49 21 of stuur een mail naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie