• Energiezuinig

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Energiezuinige spa

  Bent u op zoek naar ontspanning en wilt u even weg van de dagelijkse drukte? Investeer dan in uw gezondheid en geniet van uw eigen energiezuinige spa thuis. Bij een buitenspa of bubbelbad is men vaak bang voor hoge energiekosten. Gelukkig zijn onze bubbelbaden zo ontworpen dat ze zeer energiezuinig zijn. In onze buitenspa’s kunt u dus onbezorgd eindeloos genieten!

  Polyfoam isolatie voor een energiezuinige spa

  Energiezuinige spa dankzij goede isolatie

  Een goede isolatie bespaart enorm veel energie en maakt uw spa een stuk energiezuiniger. Onze drievoudige isolatie van Wellis biedt hiervoor een alomvattende oplossing. Het bad wordt van binnen voorzien van een isolatielaag met dikke warmte-reflecterende folie op de bodem en wanden. De badbekleding wordt bedekt met ca. 1 cm dik polyurethaanschuim in meerdere lagen. Polyurethaan staat bekend om zijn uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. De warmte van de pompen en verwarmingselementen wordt via de folie teruggekaatst naar binnen in de spa, terwijl het de bekleding van de spa en het water verwarmt. Deze unieke en kwalitatieve isolatietechniek maakt elke Wellis-spa bijzonder energiezuinig, waardoor u veel geld kunt besparen en uw spa op een milieuvriendelijke manier kunt gebruiken.

  Scandinavische isolatie voor extra energiebesparing

  Met onze optionele Scandinavische isolatie kunt u uw bubbelbad ook in de wintermaanden op een kosteneffectieve manier gebruiken. Door meerdere lagen polyfoam te gebruiken voor isolatie onder de rand en tussen de bodem en bekleding, wordt uw energiezuinige spa nog zuiniger. Dankzij onze sterke thermische isolatie kunt u langer ontspannen in uw spa zonder dat u warm water moet bijvullen, zo bespaart u aanzienlijk op de stroomkosten.

  Met onze optionele Scandinavische isolatie wordt je energiezuinige spa nog zuiniger
  Onze energiezuinige spa's zijn voorzien van Poli-max isolatie

  Poli-Max™ badromp versterking voor een energiezuinige spa

  Dankzij de sterke thermische eigenschap bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. De isolatie reduceert daarnaast aanzienlijk de sterkte van geluiden die via de wanden van het product doorkomen. Zo zult u uw buren niet storen wanneer u midden in de nacht besluit om te genieten van een verkwikkende massage. Bovendien draagt uw aankoop bij aan een beter milieu, omdat bij het verwerken van PU-schuim geen schadelijke dampen ontstaan, in tegenstelling tot bij de glasvezeltechnologie.

  Kortom, investeer in een energiezuinige spa met goede isolatie en geniet op een milieuvriendelijke manier van uw ontspanning.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor een energiezuinige spa? Wij adviseren u graag.

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie