• Pijnbestrijding bij het gebruik van een infraroodcabine

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Uw infraroodcabine verlicht de pijn!

  Lux-spas onderscheidt zich door iedereen persoonlijk te begeleiden in de keuze van de infrarood sauna.
  Ontspanning en pijnverhelping werken samen in de infraroodsauna. Uw ontspanning mag niet ten koste gaan van de pijnverhelping maar u kan spierpijn onmogelijk verhelpen zonder te ontspannen.

  De straling in uw infraroodsauna gaat er voor zorgen dat reuma, artrose of andere veel voorkomende klachten zoals een lage rugpijn of stijve en verkrampte spieren kunnen verholpen worden. Ook gaat u caloriëen verbranden tijdens een infraroodcabine sessie en gaat uw lichaam ontgiftigen door te transpireren.

  De lange- midden en/of korte golf straling in uw infraroodcabine gaat er voor zorgen dat uw hart het lichaam wil afkoelen en dus sneller zal gaan werken. De bloedcirculatie gaat verbeteren waardoor uw zenuwen beter doorbloed gaan zijn. Op die manier gaan pijnen en andere klachten afnemen met dank aan uw infrarood cabine. Zowel de lange en midden golf, als de korte golf gaan dit therapeutisch effect hebben op uw lichaam!

  Fybromyalgie, of beter gezegd spierpijnen

  Deze chronische aandoening is zeer veel voorkomend. Dit is een nog niet helemaal erkende reumatische aandoening dat zorgt voor pijnlijke spieren.
  Inactiviteit van de spieren, en dus weinig beweging of sport en een kouder klimaat zorgen ervoor dat deze pijn en aandoening harnekkiger kan worden.
  Spijtig genoeg is dit een nogal vage en niet echt te meten aandoening. Buiten de hogere pijn-prikkels valt er niets te zien. Ook zijn hier tot nog toe geen echte oplossingen voor waardoor patiënten de pijn enkel kunnen verhelpen of verlichten met bijvoorbeeld infrarood.

  Voor deze pijnen is een infrarood cabine de perfecte oplossing. U hoeft niet elke dag een sessie te ondergaan want al na één of twee sessie’s is de pijn merkbaar minder.

  Artrose, of reuma-van-de-slijtage

  Artrose is een aandoening dat er voor zorgt dat de gewrichten beetje bij beetje gaan afbreken en het lichaam dit niet kan volgen. Een rechtstreeks gevolg daarvan is dat het vocht in de gewrichten vermindert en er serieuze pijnen kunnen ontstaan door het raken van de botten. In principe is beweging in dit geval een goede pijnverhelper aangezien de gewrichten best soepel blijven. Door de pijn is het in veel gevallen onmogelijk voor deze mensen om te sporten.
  Deze aandoening kan jammer genoeg niet genezen worden en dus kan met andere woorden enkel de pijn verholpen worden.

  Door gebruik te maken van infraroodwarmte gaat stijfheid in die gewcirhten verminderen en dat gaat dus de pijn ten goede komen.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  spanning en stress

  Stress en spanning kan tot veel kwaaltjes leiden. Vooral op het werk gaan mensen sneller stress opbouwen, maar ook tijdens de bouw van een huis of in tijden van spanning kan stress om de hoek loeren. Eens er een ophoping is van stress gaan mensen makkelijker met blokkages zitten, zal de weerstand zakken en zo verder met alle gevolgen van dien.

  Een goede infrarood cabine zal u laten ontspannen voor u het goed beseft, waardoor stress zal afnemen maar ook de weerstand zal verbeteren. In ons aanbod van infraroodcabine’s doen we ook steeds ons best om het zo gezellig mogen te maken met standaard onder andere een muziek installatie en een licht therapie.

  Ontgifting

  Infraroodwarmte zit steeds tussen de 45°C en 60°C. Dit zijn 100% veilige temperaturen waardoor het lichaam niet in ‘overdrive’ moet gaan en we niet alleen gaan transpireren.. maar beter gaan transpireren! Tijdens een infrarood sessie gaan we zo veel meer afvalstoffen weten uit te zweten in tegenstelling tot puur vocht.
  Een goed voorbeeld van een goede ontgifting is tijdens ziekte. Zeker met het nemen van medicatie gaat een goede ontgifting enorm deugddoend doen en van groot nut om de overbodige en slechte stoffen uit te zweten in uw infrarood cabine. Ook in geval van een constante vermoeidheid of zwakte kan een ontgifting tijdens een infrarood sessie zeer hulpzaam zijn.

  Kom langs in de showroom in Wuustwezel

  Kom voor uw spa / bubbelbad, sauna, barrel sauna of zwemspa langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel! Wij zijn van 11:00 tot 17:00 uur geopend op:

  • Woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag enkel op afspraak

  U heeft ook de mogelijkheid om een andere keer langs te komen wanneer u het uitkomt. Neem dan vooraf wel even contact met ons op. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar (+32)(0)3 636 49 21 of door een mail te sturen naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie