• Roosendaal

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Sauna, spa / bubbelbad of zwemspa in Roosendaal

  Wellness in Roosendaal: Lux Spas brengt wellness in uw tuin! Wij installeren namelijk een mooie spa / bubbelbad, barrel sauna, traditionele sauna of zwemspa in Roosendaal voor u! We hebben een groot assortiment aan modellen van toonaangevende merken. Breng een bezoek aan onze showroom in Wuustwezel voor persoonlijk advies.

  Lux Spas: expert op het gebied van wellness

  Lux Spas is al ruim 25 jaar dé expert op het gebied van wellness in Roosendaal en de omgeving. Wilt u een mooie wellness spa / bubbelbad, barrel sauna, gewone sauna of zwemspa bij u thuis laten plaatsen? Bij Lux Spas bent u aan het juiste adres. Kom langs in de showroom in Wuustwezel en ontdek wat we u te bieden hebben. Wij verzorgen uw nieuwe sauna, zwemspa of spa / bubbelbad van a tot z. In onze showroom bieden we vakkundig professioneel advies. Wanneer u een keuze gemaakt heeft, leveren wij het product bij u in Roosendaal en zullen we het natuurlijk ook monteren. Ook eventuele nazorg wordt door ons verzorgd. Wij geven 2 jaar garantie op de werkzaamheden die we uitvoeren en 5 jaar op de kuip. Redenen genoeg dus om uw nieuwe wellness sauna, spa / bubbelbad, barrel sauna of zwemspa in Roosendaal bij Lux Spas te kopen!

  Uw eigen wellness spa / bubbelbad

  Kom heerlijk tot rust in uw eigen spa / bubbelbad in Roosendaal. Bij Lux Spas vindt u een ruim assortiment aan luxe wellness spa / bubbelbad’s van het toonaangevende merk Wellis. In onze showroom vindt u 4 lijnen. Deze gaan van klassiek tot modern, simpel tot hightech en er zijn modellen in elke prijsklasse. Uw wellness spa / bubbelbad in Roosendaal vindt u dus ongetwijfeld in ons assortiment. Welk model het meest geschikt is voor u? Kom langs in de showroom en wij geven vakkundig advies!

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Sauna in Roosendaal: binnen of buiten

  Wilt u juist liever genieten in uw eigen sauna in Roosendaal? Wij bieden mooie wellness sauna’s van het merk Infralux, met name de stijlvolle Vista-lijn. Een sauna van Infralux kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Voor welke optie u in Roosendaal ook kiest, een ding is zeker. Een Infralux sauna mag gezien worden! De wellness sauna uit de Vista-lijn heeft een mooi strak design met een volledig glas-front en indirecte led-verlichting. Ook heeft de sauna een cabine waarin carbon- en fullspectrum stralers gecombineerd worden. Hierdoor is hij voor elke gebruiker geschikt. Andere kenmerken van uw nieuwe sauna in Roosendaal zijn:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rood cederhout

  Traditionele Finse kwaliteit: de barrel sauna

  Als u op zoek bent naar een echte klassieke buitensauna, dan kiest u voor de barrel sauna in Roosendaal. Deze traditionele Finse sauna heeft de vorm van een ton (waar de naam barrel sauna vandaan komt). Lux Spas heeft een ruim assortiment aan verschillende modellen. Die variëren in grootte (van ruimte voor 2 tot 6 personen). Ook de manier waarop de barrel sauna verwarmd wordt, verschilt per model. U kunt kiezen voor een traditionele verwarming in de vorm van een elektrische kachel of een houtgestookte kachel met schouw. Maar het is ook mogelijk een barrel sauna in Roosendaal te plaatsen met infraroodstralers. Dit kan met carbon- of fullspectrum stralers, maar een combinatie van de twee is ook mogelijk. Welke optie is het meest geschikt voor u? Bezoek de showroom en wij helpen u graag verder!

  Zwemspa in Roosendaal in uw tuin

  Een zwemspa is de combinatie van een spa / bubbelbad en een zwembad. Met een zwemspa in Roosendaal komt u dus niet alleen helemaal tot rust, maar u kunt er ook in aan uw conditie werken! De exacte redenen waarom u juist kiest voor een zwemspa in Roosendaal in plaats van een zwembad? Wij zetten ze voor u op een rij:

  • De zwemspa is vaak compacter dan een zwembad.
  • De isolatie van een zwemspa is hoger dan die van een zwembad. Hierdoor gaat minder warmte verloren en kunt u het hele jaar door zwemmen zonder dat de kosten torenhoog oplopen.
  • De W-Power turbine zorgt voor een stille en zuinige zwemervaring voor zwemmers op elk niveau. Hij is regelbaar van 50 tot en met 150 m3/u.
  • Een Wellis zwemspa is sterk opgebouwd met alle technische delen hogerop geïnstalleerd. Hierdoor kan service nooit een probleem zijn.
  • U heeft de mogelijkheid om een wellness zwemspa in Roosendaal te kopen met hydro-massage.

  Bezoek de showroom van Lux Spas

  Wilt u een spa / bubbelbad, sauna, barrel sauna of zwemspa in Roosendaal laten plaatsen? Kom dan langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel. We zijn geopend van 11:00 tot 17:00 uur op:

  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag enkel op afspraak

  Een andere keer langskomen? Geen probleem! Maak vooraf wel even een afspraak via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar (+32)(0)3 636 49 21 of stuur een mail naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie