• Turnhout

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Sauna, zwemspa of spa / bubbelbad in Turnhout

  Wellness in Turnhout: helemaal tot rust komen in uw eigen tuin. Met de hulp van Lux Spas kan het. Bij ons kunt u terecht voor een mooie wellness spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in Turnhout. We heten u van harte welkom in de showroom in Wuustwezel. Hier vindt u ons ruime aanbod. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

  Lux Spas: meer dan 25 jaar ervaring

  Lux Spas is al meer dan 25 jaar dé leverancier van wellness in Turnhout en de regio. Wij zijn uw specialist voor een luxe wellness spa / bubbelbad, barrel sauna, gewone sauna of zwemspa. We bieden een a tot z service. In onze showroom vindt u de sauna, zwemspa of spa / bubbelbad die in Turnhout aan al uw wensen voldoet. Wij leveren hem vervolgens, en zullen hem natuurlijk ook installeren. Is er nog nazorg nodig? Ook hiervoor kunt u op ons rekenen. Bovendien krijgt u garantie: 2 jaar op onze werkzaamheden en 5 jaar op de kuip. Kortom, redenen genoeg om uw nieuwe sauna, spa / bubbelbad, barrel sauna of zwemspa in Turnhout bij Lux Spas te kopen.

  Ontspannen in uw eigen spa / bubbelbad

  Heerlijk relaxen in een spa / bubbelbad in de tuin. Voor veel mensen is het de droom. Is dat ook zo voor u? Laat dan een spa / bubbelbad plaatsen in Turnhout van Lux Spas. Wij hebben een ruim aanbod luxe spa / bubbelbad’s van het merk Wellis. Met wel 4 lijnen modellen is er altijd een spa / bubbelbad te vinden die precies past bij uw tuin in Turnhout. Van klassiek tot modern en in elke prijsklasse. Welk model is het meest geschikt voor uw tuin? Kom langs in onze showroom en ontdek het! Wij geven u natuurlijk ook graag professioneel advies.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Eigen sauna voor binnen of buiten

  Is een spa / bubbelbad niet echt iets voor u, maar bent u op zoek naar een sauna in Turnhout? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden luxe wellness sauna’s van het merk Infralux. In onze showroom vindt u de stijlvolle Vista-lijn van dit merk. Een Infralux sauna kunt u in Turnhout zowel binnen als buiten laten plaatsen. Een ding is zeker: u hoeft hem zeker niet ergens te verstoppen. Een wellness sauna van Infralux mag gezien worden. Elke sauna uit de Vista-lijn heeft een mooi, strak design met een volledig glas-front en indirecte led-verlichting. Dit maakt de sauna een ware eyecatcher. Door carbon- en fullspectrum stralers in de cabine te combineren, is de sauna in Turnhout voor elke gebruiker geschikt. Andere kenmerken van de sauna zijn:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rood cederhout

  Kom tot rust in uw barrel sauna

  Is een echte traditionele Finse buitensauna iets voor u? Dan kiest u voor een barrel sauna in Turnhout. Deze klassieke sauna heeft de vorm van een ton. Lux Spas levert en installeert verschillende soorten barrel sauna in Turnhout. Die verschillen niet alleen in grootte (van ruimte voor 2 tot 6 personen), maar ook in de manier waarop ze verwarmd worden. Een barrel sauna in Turnhout kan op een traditionele manier verwarmd worden. Dat gebeurt met een elektrische kachel of een houtgestookte kachel met schouw. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een barrel sauna die verwarmd wordt met infraroodstralers. Die verwarmt met carbon- of fullspectrum stralers. Ook een combinatie is mogelijk in uw wellness barrel sauna. Ontdek wat de verschillen zijn, en welke barrel sauna in Turnhout het meest geschikt is voor u, in de showroom van Lux Spas.

  Luxe zwemspa in Turnhout

  Bent u op zoek naar een luxe wellness zwemspa in Turnhout. Zoek niet verder, want bij Lux Spas vindt u een zwemspa van hoge kwaliteit! De zwemspa is een combinatie van een zwembad en een spa / bubbelbad. Dit geeft u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen, maar ook om aan uw conditie te werken! De grootste voordelen van een zwemspa in Turnhout tegenover een zwembad zijn:

  • De zwemspa is vaak compacter dan een zwembad.
  • De isolatie van een zwemspa is hoger dan die van een zwembad. Hierdoor gaat minder warmte verloren en kunt u het hele jaar door zwemmen zonder dat de kosten torenhoog oplopen.
  • De W-Power turbine zorgt voor een stille en zuinige zwemervaring voor zwemmers op elk niveau. Hij is regelbaar van 50 tot en met 150 m3/u.
  • Een Wellis zwemspa is sterk opgebouwd met alle technische delen hogerop geïnstalleerd. Hierdoor kan service nooit een probleem zijn.
  • U heeft de mogelijkheid om een wellness zwemspa te kopen met hydro-massage.

  Bezoek de showroom van Lux Spas

  Is een wellness spa / bubbelbad, sauna, barrel sauna of zwemspa in Turnhout echt iets voor u? Kom langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel! Wij zijn geopend van 11:00 tot 17:00 uur op:

  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag enkel op afspraak

  Wanneer u op een andere tijd of dag wilt langskomen, vragen we u eerst contact op te nemen. Dat doet u via het contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen naar (+32)(0)3 636 49 21 of een mail sturen naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie