• Wellness Bergen op Zoom

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Sauna, spa / bubbelbad of zwemspa in Bergen op Zoom

  Een wellness in Bergen op Zoom bij u thuis? Het kan met de hulp van Lux Spas Wuustwezel. Wij zijn de specialist die bij u thuis een spa / bubbelbad, sauna of zwemspa komen installeren. Bezoek onze showroom in Wuustwezel en ontdek de mogelijkheden van een spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa in Bergen op Zoom.

  Wellness thuis van Lux Spas

  Al meer dan 25 jaar is Lux Spas de specialist op het gebied van wellness. Wij installeren een luxe barrel sauna, spa / bubbelbad of zwemspa in Bergen op Zoom. Hierbij verzorgen we alles van a tot z, van levering tot montage. Natuurlijk krijgt u ook garantie: 2 jaar op onze werkzaamheden en 5 jaar op de kuip. Breng voor uw nieuwe zwemspa, sauna of spa / bubbelbad in Bergen op Zoom een bezoek aan onze showroom. Maak een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

  Ontspannen in uw eigen spa / bubbelbad

  Wilt u helemaal tot rust komen in uw eigen spa / bubbelbad in Bergen op Zoom? Lux Spas regelt het voor u. Wij hebben een groot assortiment aan spa / bubbelbad’s van het topkwaliteit merk Wellis, een hoogstaande leverancier met maar liefst 4 verschillende lijnen spa / bubbelbad’s. Bij ons vindt u dus altijd een spa / bubbelbad die in Bergen op Zoom bij uw tuin past en binnen uw budget valt.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  (Barrel) sauna in de tuin

  Wilt u toch een sauna in Bergen op Zoom? Bij ons kunt u terecht voor sauna’s van het merk Infralux. Die heb een stijlvol, strak design. Ze hebben een volledig glas-front en indirecte led-verlichting, wat ze tot echte eyecatchers maakt. Infralux combineert voor de wellness sauna carbon- en fullspectrum stralers. Dit maakt de infraroodcabine geschikt voor iedere mogelijke gebruiker. Uw nieuwe sauna in Bergen op Zoom is voorzien van:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rode cerhout

  Wanneer u een echte traditionele buitensauna in uw tuin wilt, kiest u voor de barrel sauna in Bergen op Zoom. De barrel sauna is de klassieke Finse sauna in de vorm van een ton. Wij bieden verschillende modellen barrel sauna, met ruimte voor 2 tot 6 personen. Klinkt zo’n barrel sauna als echt iets voor u in Bergen op Zoom? Kom dan langs in de showroom.

  Luxe zwemspa thuis in Bergen op Zoom

  Wanneer u het hele jaar door lekker wilt zwemmen in uw tuin, kiest u voor een zwemspa in Bergen op Zoom: een zwembad met een wellness twist. De wellness zwemspa heeft de kwaliteit van een zwembad, maar dan met een nog betere zwemervaring. De zwemspa is compacter en heeft een hoger isolatieniveau. Dit maakt dat u minder warmte verliest en het hele jaar door aangenaam kunt zwemmen. Door de W-Power turbine ontstaat een stille, zuinige zwemervaring. Zwemmers op elk niveau kunnen gebruik maken van de zwemspa. Ook kunnen we uw luxe wellness zwemspa in Bergen op Zoom uitrusten met hydromassage.

  Kom langs in de showroom van Lux Spas

  Is een luxe wellness spa / bubbelbad, zwemspa of (barrel) sauna in Bergen op Zoom echt iets voor u? Kom dan langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel. Wij zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 11:00 tot 17:00. Op zondag werken wij enkel op afspraak.

  Buiten deze uren kunt u op afspraak langskomen. U maakt een afspraak via het contactformulier hier op de site, telefonisch via (+32)(0)3 636 49 21 of stuur een mail naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Sauna kopen voor in huis. Lux Spas in Wuustwezel heeft een breed assortiment aan infraroodcabines

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie