• Wellness Etten-Leur

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Een eigen spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in Etten-Leur

  Voor wellness in Etten-Leur bent u bij Lux Spas Wuurstwezel aan het juiste adres. Uw eigen spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in de tuin voor het ultieme wellnessgevoel. Breng een bezoek in onze showroom in Wuurstwezel en ontdek de mogelijkheden van een spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa in Etten-Leur.

  Lux Spas staat voor wellness

  Lux Spas levert en monteert al meer dan 25 jaar luxe wellness spa / bubbelbad’s, barrel sauna’s en zwemspa’s in Etten-Leur en de omgeving. Van a tot z wordt alles door ons verzorgd. Op onze werkzaamheden krijgt u altijd 2 jaar garantie en op de kuip maar liefst 5 jaar. Voor uw eigen zwemspa, sauna of spa / bubbelbad in Etten-Leur brengt u dus zeker een bezoek aan de showroom van Lux Spas. Maak een afspraak en wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

  Ontspannen in uw spa / bubbelbad

  Ultieme ontspanning in uw eigen wellness spa / bubbelbad in Etten-Leur. Het kan met de hulp van Lux Spas. Wij bieden een groot assortiment luxe spa / bubbelbad’s van het toonaangevende merk Wellis. Zij leveren maar liefst 4 verschillende lijnen spa / bubbelbad’s. U kunt dus altijd rekenen op een spa / bubbelbad in Etten-Leur die perfect bij uw smaak past en die natuurlijk ook binnen uw budget valt.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Luxe sauna thuis in Etten-Leur

  Wilt u toch liever een sauna in Etten-Leur? Ook hiervoor bent u bij Lux Spas aan het juiste adres. Wij bieden wellness sauna’s van het merk Infralux. Met een stijlvol en strak design, volledig glas-front en indirecte led-verlichting, zijn deze sauna’s ware eyecatchers. Infralux maakt een combinatie van carbon- en fullspectrum stralers voor de sauna, wat de infraroodcabine geschikt maakt voor elke mogelijke gebruiker. Uw nieuwe sauna in Etten-Leur is bovendien voorzien van:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rode cerhout

  Bent u juist op zoek naar een traditionele buitensauna? Kies dan voor een barrel sauna in Etten-Leur! De barrel sauna is de klassieke Finse sauna in de vorm van een ton. Lux Spas levert verschillende modellen barrel sauna, met ruimte voor 2 tot 6 personen. Breng een bezoek aan de showroom voor uw eigen barrel sauna in Etten-Leur!

  Volledige zwemspa in uw tuin!

  Het hele jaar door zwemmen in uw tuin in een zwembad met een wellness twist: kies voor een zwemspa in Etten-Leur. De zwemspa biedt de kwaliteit van een zwembad, maar dan met een nog betere zwemervaring. De zwemspa is in veel gevallen compacter dan een zwembad. Bovendien heeft de zwemspa een hoger isolatieniveau, wat ervoor zorgt dat hij minder warmte verliest en dat u het hele jaar door kunt zwemmen. De W-Power turbine zorgt voor een stille, zuinige zwemervaring. Zwemmers op elk niveau kunnen genieten in de wellness zwemspa. Tot slot kunt u uw luxe zwemspa in Etten-Leur laten voorzien van hydromassage.

  Kom langs in de showroom van Lux Spas

  Bezoek de showroom van Lux Spas in Wuustwezel, en ontdek de mogelijkheden van uw eigen wellness (barrel) sauna, zwemspa of spa / bubbelbad in Etten-Leur! Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 11:00 tot 17:00. Op zondag werken wij enkel op afspraak. Ook buiten deze uren bent u welkom. Maak dan wel eerst even een afspraak. Dat kan via het contactformulier hier op de site, telefonisch via (+32)(0)3 636 49 21 of stuur een mail naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Sauna kopen voor in huis. Lux Spas in Wuustwezel heeft een breed assortiment aan infraroodcabines

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie