• Wellness Kalmthout

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Uw eigen sauna, spa / bubbelbad of zwemspa in Kalmthout

  Wellness in Kalmthout met uw eigen spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in de tuin. Heerlijk genieten wanneer u dat wilt! Met Lux Spas Wuustwezel kan het. Wij zijn dé specialist op het gebied van wellness. Kom voor uw eigen spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa in Kalmthout langs in de showroom in Wuustwezel.

  Wellness door Lux Spas

  Al ruim 25 jaar is Lux Spas de specialist op het gebied van wellness. Wij komen bij u een luxe wellness barrel sauna, spa / bubbelbad of zwemspa in Kalmthout installeren. Van a tot z wordt alles door ons geregeld: van levering tot montage. Op onze werkzaamheden bieden we 2 jaar garantie, en op de kuip krijgt u 5 jaar garantie. In de showroom in Wuustwezel ontdekt u wat de mogelijkheden zijn voor een zwemspa, sauna of spa / bubbelbad in Kalmthout. Maak een afspraak en wij zorgen dat de koffie klaarstaat om samen uw wensen door te spreken!

  Kom tot rust in uw spa / bubbelbad

  Even helemaal tot rust komen in uw eigen spa / bubbelbad in Kalmthout? Lux Spas plaatst een wellness spa / bubbelbad van het luxe merk Wellis. Dit is een kwalitatief hoogstaande leverancier die maar liefst 4 lijnen aan spa / bubbelbad’s beschikbaar maakt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw nieuwe spa / bubbelbad in Kalmthout bij uw smaak en bij uw budget past.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Ontspannen wanneer u wilt met sauna thuis

  Wilt u ongestoord ontspannen in uw eigen sauna in Kalmthout? Dan kiest u voor de luxe sauna’s van Infralux. Zij maken sauna’s met een strak design. Die hebben een volledig glas-front en indirecte led-verlichting wat het echte eyecatchers maakt. Voor de sauna van Infralux worden carbon- en fullspectrum stralers gecombineerd. Dit maakt dat de infraroodcabine voor iedere gebruiker geschikt is. Uw nieuwe sauna in Kalmthout is voorzien van:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rode cerhout

  Wilt u een sauna in uw tuin? Dan kiest u voor een wellness barrel sauna in Kalmthout. De barrel sauna is de traditionele Finse buitensauna in de vorm van een ton. In het assortiment van Lux Spas vindt u verschillende modellen barrel sauna die geschikt zijn voor 2 tot 6 personen. Welk model barrel sauna is iets voor u in Kalmthout? Ontdek het in onze showroom.

  Luxe zwemspa in uw tuin in Kalmthout

  Voor een zwembad met een unieke wellness twist, laat u een zwemspa in Kalmthout door ons installeren! Een zwemspa combineert de kwaliteit van een zwembad met de luxe wellness ervaring. Andere voordelen zijn dat de zwemspa vaak nog compacter is dan een gewoon zwembad en een hoog isolatieniveau heeft. Dit maakt dat u minder warmte verliest en het hele jaar door aangenaam kunt zwemmen. De W-Power turbine zorgt voor een stille, zuinige zwemervaring. Een zwemspa van Lux Spas is geschikt voor elk zwemniveau. Laat uw wellness zwemspa in Kalmthout ook voorzien van hydromassage.

  Bezoek de showroom van Lux Spas in Wuustwezel

  Kom langs in onze showroom in Wuustwezel, en ontdek de mogelijkheden voor een luxe wellness spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa in Kalmthout. Wij zijn geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00. Op zondag werken wij enkel op afspraak. U kunt ook op andere tijden langskomen. Maak dan wel eerst een afspraak via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar (+32)(0)3 636 49 21 of door een mail te sturen naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Sauna kopen voor in huis. Lux Spas in Wuustwezel heeft een breed assortiment aan infraroodcabines

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie