• Wellness Kapellen

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in Kapellen bij u thuis!

  Wellness in Kapellen gewoon thuis: klinkt dat als echt iets voor u? Laat Lux Spas Wuustwezel een spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in uw tuin plaatsen. Wij zijn dé specialist op het gebied van wellness. Kom langs in onze showroom in Wuustwezel en bespreek de mogelijkheden van een eigen spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa in Kapellen.

  Lux Spas zorgt voor wellness

  Lux Spas is al ruim 25 jaar dé specialist op het gebied van wellness. Wanneer we een luxe barrel sauna, spa / bubbelbad of zwemspa in Kapellen komen installeren, verzorgen wij alles van a tot z. Dus van levering tot montage. We bieden 2 jaar garantie op onze werkzaamheden, en op de kuip krijgt u zelfs 5 jaar garantie. Breng voor uw nieuwe zwemspa, sauna of spa / bubbelbad in Kapellen dus een bezoek aan onze showroom in Wuustwezel. Maak een afspraak en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

  Kom tot rust in uw spa / bubbelbad

  Helemaal tot rust komen in uw eigen spa / bubbelbad in Kapellen? Lux Spas maakt het mogelijk. Bij ons vindt u een groot assortiment aan spa / bubbelbad’s van het merk Wellis. Dit is een kwalitatief hoogstaande leverancier, met maar liefst 4 verschillende lijnen spa / bubbelbad’s. U vindt bij ons dus altijd een spa / bubbelbad die in Kapellen bij uw tuin past en die bovendien ook nog binnen uw budget valt.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Sauna in uw tuin in Kapellen

  Bent u op zoek naar een sauna in Kapellen? Wij bieden de luxe sauna’s van Infralux. Dit zijn sauna’s met een strak design. Met een volledig glas-front en indirecte led-verlichting zijn dit echte eyecatchers. De sauna van Infralux combineert carbon- en fullspectrum stralers. Hierdoor is de infraroodcabine voor iedere mogelijke gebruiker geschikt. Uw nieuwe sauna in Kapellen is voorzien van:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rode cerhout

  Wilt u een sauna in uw tuin? Dan is een barrel sauna in Kapellen de oplossing! Een barrel sauna is de traditionele buitensauna in de vorm van een ton. Wij bieden verschillende modellen barrel sauna, geschikt voor 2 tot 6 personen. Is zo’n barrel sauna echt iets voor u in Kapellen? Ontdek het in onze showroom.

  Luxe zwemspa voor thuis

  Wilt u een zwembad in uw tuin met een unieke wellness twist? Dan laat u een zwemspa in Kapellen installeren! Een zwemspa biedt de kwaliteit van een zwembad, maar dan met een nog veel betere zwemervaring. Bovendien is de zwemspa in de meeste gevallen ook nog compacter. De isolatie is van een hoog niveau. Hierdoor verliest u minder warmte en kunt u het hele jaar door aangenaam zwemmen. Met een W-Power turbine wordt gezorgd voor een stille, zuinige zwemervaring. De zwemspa is geschikt voor zwemmers op elk niveau. Bovendien kunnen wij van Lux Spas uw wellness zwemspa in Kapellen voorzien van hydromassage.

  Bezoek de showroom van Lux Spas

  Klinkt een luxe wellness spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa in Kapellen echt als iets voor u? Kom dan langs in de showroom van Lux Spas in Wuustwezel. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 11:00 tot 17:00. Op zondag werken wij enkel op afspraak. Buiten deze uren kunt u op afspraak langskomen. Een afspraak maakt u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar (+32)(0)3 636 49 21 of door een mail te sturen naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Sauna kopen voor in huis. Lux Spas in Wuustwezel heeft een breed assortiment aan infraroodcabines

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie