• Wellness Rijkevorsel

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Eigen sauna, spa / bubbelbad of zwemspa in Rijkevorsel

  Wellness in Rijkevorsel, gewoon in uw eigen tuin! Het kan met een eigen luxe spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in uw tuin. Breng een bezoek aan de showroom van Lux Spas in Wuustwezel, en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Voor u het weet, geniet u thuis van uw eigen wellness spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa in Rijkevorsel.

  Lux Spas is specialist in wellness

  Lux Spas levert en monteert al meer dan 25 jaar luxe wellness spa / bubbelbad’s, barrel sauna’s en zwemspa’s in Rijkevorsel en de omgeving. Wij verzorgen het gehele proces naar wens van a tot z, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Natuurlijk krijgt u ook garantie op uw nieuwe spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in Rijkevorsel: 2 jaar op onze werkzaamheden en 5 jaar op de kuip. Breng eens een bezoek aan de showroom van Lux Spas en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij zetten de koffie alvast klaar!

  Kom tot rust in uw eigen spa / bubbelbad

  Relaxen in uw eigen spa / bubbelbad in Rijkevorsel; dat is toch wel het ultieme luxe genieten! Lux Spas maakt het voor u mogelijk. In ons assortiment vindt u een groot aanbod spa / bubbelbad’s van het toonaangevende merk Wellis. Er zijn 4 lijnen spa / bubbelbad’s van dit merk, wat betekent dat we ongetwijfeld een spa / bubbelbad in Rijkevorsel kunnen aanbieden die perfect bij uw wensen, tuin en smaak past. En dat ook nog eens binnen uw budget!

  Hulp nodig bij uw keuze?

  (Barrel) sauna in uw tuin in Rijkevorsel

  Wilt u liever tot rust komen in uw eigen sauna in Rijkevorsel? Ook dat maken wij mogelijk! We leveren namelijk wellness sauna’s van het merk Infralux. Met een strak, stijlvol design, volledig glas-front en indirecte led-verlichting, is deze sauna een echte eyecatcher. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van carbon- en fullspectrum stralers in de sauna. Hierdoor is de infrarood cabine voor elke gebruiker geschikt. Uw nieuwe sauna in Rijkevorsel is daarbij voorzien van:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rode cerhout

  Bent u juist op zoek naar een traditionele buitensauna voor uw tuin? Dan is een barrel sauna in Rijkevorsel iets voor u. Wanneer u aan de klassieke Finse sauna denkt, denkt u aan de barrel sauna. Bij Lux Spas leveren we verschillende modellen barrel sauna, geschikt voor 2 tot 6 personen. Bezoek onze showroom en ontdek welke barrel sauna voor u in Rijkevorsel het meest geschikt is.

  Uw eigen luxe zwemspa

  Wilt u het hele jaar door comfortabel zwemmen in uw tuin? Kies dan voor het zwembad met een wellness twist, en laat Lux Spas een zwemspa in Rijkevorsel installeren. De zwemspa garandeert dezelfde kwaliteit als een zwembad, maar dan is de zwemervaring nog beter. Ook is de zwemspa compacter en heeft het een hoger isolatieniveau. Dit zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat waardoor u het hele jaar door aangenaam kunt zwemmen. De W-Power turbine zorgt voor een stille, zuinige zwemervaring. Bovendien kunt u de luxe wellness zwemspa in Rijkevorsel laten voorzien van hydromassage. Zwemmers op ieder niveau kunnen van de zwemspa genieten.

  Bezoek de showroom in Wuustwezel

  Bezoek de showroom van Lux Spas in Wuustwezel, en ontdek wat de mogelijkheden zijn van uw eigen wellness (barrel) sauna, zwemspa of spa / bubbelbad in Rijkevorsel. Wij zijn van 11:00 tot 17:00 uur geopend op:

  • Woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag enkel op afspraak

  We heten u ook van harte welkom buiten deze uren. Maak dan wel even vooraf een afspraak. Dat doet u via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via (+32)(0)3 636 49 21 of door te mailen naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Sauna kopen voor in huis. Lux Spas in Wuustwezel heeft een breed assortiment aan infraroodcabines

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie