• Wellness Westmalle

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in Westmalle laten monteren

  Uw eigen wellness in Westmalle: met de hulp van Lux Spas kan het! Wij installeren een luxe spa / bubbelbad, sauna of zwemspa helemaal naar wens. Wanneer u de showroom in Wuustwezel bezoekt, ontdekt u ons grote aanbod aan luxe wellness producten voor thuis. Voor u het weet, geniet u van uw eigen spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa in Westmalle.

  Lux Spas levert wellness

  Al meer dan 25 jaar lang verzorgt Lux Spas luxe wellness spa / bubbelbad’s, barrel sauna’s en zwemspa’s in Westmalle. Alles wordt van a tot z door ons geregeld, van de levering tot de montage en nazorg. Natuurlijk geven we ook garantie op uw nieuwe spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in Westmalle: 2 jaar op onze werkzaamheden en 5 jaar op de kuip. Ontdek ons grote assortiment in de showroom. Wij zorgen dat de koffie voor u klaarstaat.

  Tot rust komen in uw spa / bubbelbad

  Wilt u relaxen in uw eigen spa / bubbelbad in Westmalle? Dat maakt Lux Spas voor u mogelijk. We hebben namelijk een groot assortiment aan luxe spa / bubbelbad’s van het merk Wellis. Dit merk heeft 4 lijnen spa / bubbelbad’s. Dit betekent dat we ongetwijfeld een spa / bubbelbad in Westmalle voor u kunnen vinden die helemaal aansluit bij uw wensen, perfect bij uw tuin en smaak past en die bovendien binnen uw budget valt.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Ongestoord genieten in de sauna

  Wilt u liever ongestoord genieten in uw eigen sauna in Westmalle? Dan kiest u voor een wellness sauna van het toonaangevende merk Infralux. Het strakke, stijlvolle design met volledig glas-front en indirecte led-verlichting maakt deze sauna een echte blikvanger. Infralux maakt gebruik van een combinatie van carbon- en fullspectrum stralers in de sauna. Dit maakt dat de infrarood cabine voor elke gebruiker geschikt is. Uw nieuwe sauna in Westmalle is bovendien voorzien van:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, USB en FM
  • kwalitatief Canadees rode cerhout

  Is een sauna voor buiten meer iets voor u? Kies dan voor een barrel sauna in Westmalle. De barrel sauna is de traditionele Finse buitensauna in de vorm van een ton. Lux Spas levert verschillende modellen barrel sauna, geschikt voor 2 tot 6 personen. Ontdek de verschillende modellen barrel sauna in Westmalle voor uw tuin in de showroom.

  Zwemspa in uw tuin in Westmalle

  Het hele jaar door aangenaam zwemmen in de tuin, wie wil dat nu niet? Voor een zwembad met een wellness twist, kiest u voor de zwemspa in Westmalle van Lux Spas. Een zwemspa garandeert dezelfde kwaliteit als een zwembad, maar dan met een betere zwemervaring. Daarnaast is de zwemspa compacter dan een zwembad en heeft hij een hoger isolatieniveau. Hierdoor gaat er minder warmte verloren en kunt u het hele jaar door aangenaam zwemmen. Met een W-Power turbine wordt gezorgd voor een stille en zuinige zwemervaring. Ook kunt u de luxe wellness zwemspa in Westmalle laten voorzien van hydromassage. Zwemmers op elk niveau kunnen van de zwemspa genieten.

  Breng een bezoek aan de showroom

  Breng een bezoek aan de showroom van Lux Spas in Wuustwezel en ontdek de mogelijkheden van uw eigen wellness (barrel) sauna, zwemspa of spa / bubbelbad in Westmalle. We zijn van 11:00 tot 17:00 uur geopend op:

  • Woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag enkel op afspraak

  Ook bent u buiten deze uren van harte welkom, maar maak dan wel eerst een afspraak via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar (+32)(0)3 636 49 21 of door te mailen naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Sauna kopen voor in huis. Lux Spas in Wuustwezel heeft een breed assortiment aan infraroodcabines

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie