• Wellness Wuustwezel

  • 15 jaar ervaring
  • Kwaliteit & Luxe
  • Persoonlijk advies
  • Plaatsing & installatie bij u op locatie
  • Koffie staat klaar

  Luxe spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in Wuustwezel

  Wellness in Wuustwezel gewoon bij u thuis: heerlijk ontspannen in uw eigen spa / bubbelbad, sauna of zwemspa in de tuin. Wie wil dat nu niet? Lux Spas Wuustwezel maakt het mogelijk! Wij zijn dé specialist op het gebied van wellness. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen, bezoek onze showroom in Wuustwezel en bespreek de mogelijkheden van uw eigen spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa.

  Wellness door Lux Spas

  Bij Lux Spas hebben we al meer dan 25 jaar lang ervaring op het gebied van wellness. Wij plaatsen een luxe spa / bubbelbad, barrel sauna of zwemspa in uw tuin, en verzorgen de montage van a tot z. Op de montage heeft u altijd 2 jaar garantie, en op de kuip geven we zelfs 5 jaar garantie. Breng voor uw nieuwe wellness spa / bubbelbad, zwemspa of sauna eens een bezoek aan onze showroom in Wuustwezel. Hier bespreken we graag met u de mogelijkheden. Maak een afspraak, en wij zorgen dat de koffie klaar staat!

  Tot rust komen in uw spa / bubbelbad

  Met een spa / bubbelbad in Wuustwezel van Lux Spas komt u helemaal tot rust. Bij ons kunt u terecht voor spa / bubbelbad’s van Wellis. Dit is een kwalitatief hoogstaande leverancier. Er zijn maar liefst 4 verschillende lijnen in het Wellis aanbod. Hierdoor vindt u altijd een spa / bubbelbad in Wuustwezel die aan uw wensen voldoet. Bij Lux Spas vindt u een model dat past bij uw smaak en natuurlijk ook bij uw budget.

  Hulp nodig bij uw keuze?

  Sauna voor thuis in Wuustwezel

  Bent u juist op zoek naar een sauna in Wuustwezel? Wij bieden luxe sauna’s van Infralux. Het strakke design met de volledige glas-front en indirecte led-verlichting is een echte eyecatcher. De sauna’s van Infralux combineren carbon- en fullspectrum stralers, waardoor de infraroodcabine voor iedere mogelijke gebruiker geschikt is. Uw nieuwe sauna in Wuustwezel is voorzien van:

  • regelbare therapeutische infraroodstralers: korte golf, midden golf en lange golf
  • ergonomische rugsteunen
  • mogelijkheid tot verstelbare hoofdsteunen
  • radio met bluetooth, usb en fm
  • kwalitatief Canadees rode cerhout

  Naast Infralux sauna’s, kunt u bij Lux Spas ook terecht voor een luxe barrel sauna. Een barrel sauna is een traditionele buitensauna in de vorm van een ton. In een barrel sauna passen zo’n 2 tot 6 personen, afhankelijk van het model. Is een barrel sauna iets voor u in Wuustwezel? Kom langs in de showroom en ontdek het!

  Luxe zwemspa in de tuin

  Wilt u een zwembad in uw tuin, maar wilt u daar een unieke wellness twist aan geven? Laat door ons een zwemspa in Wuustwezel installeren! Wij bieden de kwaliteit van een zwembad met een nog veel betere zwemervaring. Onze zwemspa is in de meeste gevallen compacter dan een zwembad. Ook is de isolatie van een hoog niveau, waardoor u minder warmte verliest en het hele jaar door aangenaam kunt zwemmen. De W-Power turbine zorgt voor een stille, zuinige zwemervaring voor zwemmers op elk niveau. Een wellness zwemspa in Wuustwezel kan bovendien voorzien worden van hydromassage. De ultieme luxe!

  Bezoek de showroom van Lux Spas

  Klinkt een wellness spa / bubbelbad, (barrel) sauna of zwemspa in Wuustwezel als echt iets voor u? Breng dan een bezoek aan de showroom van Lux Spas in Wuustwezel. Wij zijn geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00. Op zondag werken wij enkel op afspraak. Op afspraak kunt u ook op een ander moment langskomen. Maak een afspraak via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar (+32)(0)3 636 49 21 of stuur een mail naar info@lux-spaswuustwezel.be.

  Sauna kopen voor in huis. Lux Spas in Wuustwezel heeft een breed assortiment aan infraroodcabines

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie